Φύλλα εργασίας με χαρταετούς

Η σημερινή ανάρτηση είναι επηρεασμένη από την Καθαρά Δευτέρα (η οποία έρχεται σε λίγες μέρες) μέρα που σηματοδοτεί το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής. Ονομάζεται έτσι γιατί οι Χριστιανοί "καθαρίζονται" πνευματικά και σωματικά.
Η Καθαρά Δευτέρα γιορτάζεται έντονα σε όλη την Ελλάδα με διάφορα έθιμα. Ένα από αυτά είναι το πέταγμα του Χαρταετού, αγαπημένο έθιμο μικρών και μεγάλων.


Τα φύλλα εργασίας με θέμα τους Χαρταετούς, θεωρώ πως είναι μια καλή ιδέα για δημιουργική απασχόληση αυτές εορταστικές τις μέρες. 
Αν θέλετε Αποκριάτικα Φύλλα εργασίας  και μερικές ιδέες για αποκριάτικες κατασκευές πατήστε εδώ.
Εκτυπώστε τα φύλλα και καθίστε με τα παιδάκια σας και ζωγραφίστε, μετρήστε, διασκεδάστε και μάθετε.










                   

Κατεβάστε το αρχείο εδώ


Εκτυπώστε όλες τις σελίδες του αρχείου και την τελευταία γιατί εκεί βρίσκονται όλες οι οδηγίες για το τι ζητάει η κάθε άσκηση.



Αφήστε μου ένα σχόλιο, αν το βρήκατε ενδιαφέρον και αν κάνετε τα Φύλλα εργασίας με τα παιδιά σας θα χαρώ πολύ να μου στείλετε φωτογραφίες είτε στην σελίδα μου στο facebook είτε στο instagram με hastag #paixnidikaidimiourgia.



Ευδοξία







Αν θέλετε να έρχονται όλες οι νέες αναρτήσεις  και όχι μόνο, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter του blog.




Κάντε 👍 στην σελίδα Παιχνίδι και Δημιουργία στο Facebook.

Και ακολουθήστε με σε Instagram και Pinterest









Σχόλια