Blogmas day 18/Φτιάχνουμε εύκολα στολίδια για το δέντρο μας

Blogmas day 18 να μαι πάλι στο καθήκον, μιας και τις τελευταίες μέρες χρειαζόμουν ένα μικρό διάλειμμα, γιατί άρχισα να πιέζομαι και να αγχώνομαι για τις αναρτήσεις που πραγματικά δε προλάβαινα να ετοιμάσω. Στέρεψε ο ελεύθερος χρόνος, στέρεψα και από ιδέες οπότε αποφάσισα να σταματήσω να πάρω μια ανάσα, να βάλω τα πράγματα σε μια τάξη και να επιστρέψω, ελπίζοντας να το φτάσουμε το blogmas μέχρι τέλους.
 Για να δούμε, θα τα καταφέρω!!!!

Αρκετά με τις δικαιολογίες πάμε να σας δείξω πως να φτιάξετε στολίδια για το δέντρο σας με τρόπο εύκολο τρόπο και φτηνά υλικά. Υπόσχομαι ότι είναι η τελευταία πρόταση για στολίδια, μετά τα στολίδια με πομ πομ και τα στολίδια από ζύμη κανέλας, όμως ακόμα και αν το δεντράκι σας έχει αρκετά στολίδια, πιστέψτε με τα συγκεκριμένα δεν θα το φορτώσουν καθόλου, γιατί είναι μικρά και διακριτικά.
Επίσης μπορείτε να δείξετε την διαδικασία στα παιδιά σας και να τα αφήσετε να τα φτιάξουν μόνα τους, θεωρώ ότι δεν θα δυσκολευτούν καθόλου αντίθετα θα το διασκεδάσουν.



Τα υλικά που θα χρειαστείτε:


σύρμα πίπας
χριστουγεννιάτικα κουπάτ μπισκότων
χάντρες (εγώ χρησιμοποίησα τις PYSSLA, από το ΙΚΕΑ)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στο σύρμα πίπας το σχέδιο του κάθε κουπάτ με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω.


Το σύρμα λυγίζει πολύ εύκολα, οπότε δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου.
Αν θέλετε διακοσμήστε και με χάντρες, είτε μόνο στις γωνίες του στολιδιού, είτε σε ολόκληρο.


Λυγίζεται και λιγάκι στις άκρες, ώστε να δημιουργηθεί μια μικρή θηλιά για να μπορείτε να τα κρεμάσετε στο δέντρο σας και είναι έτοιμα.



7 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα





Ευδοξία










Αν θέλετε να έρχονται όλες οι νέες αναρτήσεις  και όχι μόνο, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter του blog.




Κάντε 👍 στην σελίδα Παιχνίδι και Δημιουργία στο Facebook.

Και ακολουθήστε με σε Instagram και Pinterest






Σχόλια